Over ons

"Mijn vakantie naar Tanzanië was te kort om dit magische land te leren kennen, dus ik bleef hier en heb mijn droombaan waar gemaakt!

Ik prijs mezelf nu gelukkig, met drie strandresorts in Zanzibar, en onder meer de lodge in Africa Safari Selous in het Selous Game Reserve, één van de grootste en mooiste natuurparken in Afrika. De combinatie van cultuur, witte zandstranden en het grootste wildreservaat in Afrika zorgen voor een ongelofelijk mooie vakantie. Met dit idee in het achterhoofd hebben we deze site gemaakt, zodat we fantastische complete vakanties kunnen aanbieden. Ik zie het als een wens om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Tanzanië en Zanzibar, met de ongelooflijke rijkdom aan ongerepte natuur, dieren in het wild en vriendelijke inwoners."

Of u nu voor de eerste keer naar Tanzanië gaat of jaarlijks te gast bent, wij zorgen ervoor dat alles voor uw verblijf is georganiseerd. Er is altijd Engels en Nederlands sprekend personeel. Zelfs onze lokale medewerkers kunnen nu een beetje Nederlands spreken! En ze willen u ook graag een paar woorden Swahili leren.

We hebben onze eigen lokale kantoren, resorts en lodges, safariauto’s en een groeiende groep gemotiveerde medewerkers om ervoor te zorgen dat uw verblijf comfortabel en probleemloos verloopt. We zijn ook volledig verzekerd en beschikken over alle benodigde vergunningen.

Maak kennis met onze consultant van Zanzibar & Selous: Karin

WhatsApp Image 2019-04-23 at 14.50.11

Afrika is het continent waar de grens tussen hemel en aarde dun is. Een continent van uitersten en van meest mooie natuur.

20 jaar geleden kwam ik voor de eerste keer in Afrika. Ik stak het continent over van noord naar zuid en van oost naar west. Ik denk dat Tanzanië een parel is in Oost-Afrika. Het heeft een ongelooflijk vriendelijke bevolking en de natuur is adembenemend. Of je nu kijkt naar de wildreservaten of de witte palmstranden en de blauwe zee van Zanzibar, het is geweldig.

Ik vind het een eer om voor dit prachtige Tanzanië te werken en bij te dragen aan de economie en natuurbehoud. Ik ben er trots op deel uit te maken van een team van 500 geweldige collega's, die graag je reis onvergetelijk willen maken.

U bent van harte welkom, Karibu Sana!

Safari Njema!

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen: