fbpx
info@zanzibar-selous.nl

Tanzania is de perfecte bestemming voor een huwelijksreis

Huwelijksreis Tanzania: Privé-Safari & Zanzibar

12 dagen, $2.499 p.p.

Gebaseerd op 2 personen

Intens genieten van het witte strand van Zanzibar, het romantische Stone Town in combinatie met een 4 daagse Privé Safari naar Selous.

Twaalf dagen intens genieten van elkaar, het witte strand, dolfijnen en helderblauwe zee van het tropische Zanzibar in combinatie met een avontuurlijke Safarireis naar het grootste wildpark van Tanzania. 2 Volle dagen Privé Safari, Sunset Bootsafari , Village Tour en Moonlight Diner.
Na de onvergetelijke Safari verblijft U in een Honeymoon Suite in Paradise Beach Resort en geniet van ontspannende massage en Candle Diner op het strand. De laatste 2 nachten verblijf in Shaba Boutique Hotel.

Deze reis is een tastbare herinnering voor het leven...

All-Inclusive Honeymoon in strandhotels

Snorkelen tussen dolfijnen

Samen genieten van de zonsondergang

Met een Safari-vliegtuig naar Selous

Het grootste wildpark van Afrika

Twee Privé Safari´s met gids in 4x4 jeep

Romantisch diner op het strand

Een heerlijke massage

Romantische steegjes in Stone Town

Dagprogramma

Dag 1 – 3 : “Jambo”, Welkom in Zanzibar

Ophaalservice Vliegveld Zanzibar en transfer naar het romantische Reef & Beach Resort voor een verblijf van 3 nachten in één van onze comfortabele bungalows met een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan.
Vier heerlijke Relaxdagen om van elkaar te genieten, van het mooie strand voor een wandeling, de helderblauwe zee en het tropisch klimaat. We bezoeken Jozani Chwaka Nationaal Park, alwaar u onder begeleiding van een gids een wandeling maakt om hier de bijzondere apensoort te leren kennen, de verschillende soorten vogels en vlinders. Waarna we ook nog een boottocht maken tussen de wilde dolfijnen en u de mogelijkheid heeft om even te zwemmen of snorkelen tussen deze mooie dieren

Accommodatie: Reef & Beach Resort ***
Kamer: Ocean Bungalow met zeezicht
Verzorging: All Inclusive
Activiteit: Bezoek aan Jozani Chwaka NP en boottocht/zwemmen met dolfijnen


Dag 4 : Met een Safari-vliegtuig naar Selous Game Reserve

Transfer naar het vliegveld en lokale vlucht met een Safari-vliegtuig naar Selous Game Reserve.
Bij de dorpswandeling leert u hoe de bevolking leeft, inkopen doet of naar school gaan. Een onvergetelijke ervaring en U zal onder de indruk zijn van het échte Afrika. In de middag een Sunset Bootsafari op de Rufiji rivier, alwaar u naast nijlpaarden en krokodillen volop vogels kunt spotten.

Accommodatie: Africa Safari Selous
Kamer: Banda Bungalow
Verzorging: Volpension
Activiteit: Dorpswandeling en Sunset Boot-Safari


Dag 5 en 6 : Op Safari in het grootste wildpark van Tanzania

Wat is er nu mooier dan samen met uw partner en een ervaren gids dieren te spotten in Selous. Twee volle dagen op Safari in het grootste wildpark van Tanzania. We rijden “off road” met open 4x4 auto´s, waardoor u het beste zicht heeft om de verschillende dieren te spotten. Tussen de middag een romantische Bush Lunch en´s avonds, bij het kampvuur, een Moonlight Diner om nooit meer te vergeten.
Eén van de twee dagen brengen we een bezoek aan de Hot Springs alwaar u de gelegenheid krijgt om te zwemmen (badkleding meenemen). Houd uw camera paraat… en sta oog in oog met: giraffen, zebra’s, leeuwen of olifanten.

Accommodatie: Africa Safari Selous
Kamer: Banda Bungalow
Verzorging: Volpension
Activiteit: 2 Volle dagen Privé Safari met gids en open 4x4 jeeps, waarvan één bezoek aan  de Hot Springs, twee Bush lunch en Moonlight Diner


Dag 7 - 9 : Nagenieten van de Safari op Tropisch Zanzibar

Na het ontbijt transfer naar de airstrip en terugvlucht naar Zanzibar. Transfer naar Paradise Beach Resort / Zanzibar Bay Resort; Inchecken in een Speciale Honeymoon kamer, op basis van All-Inclusive voor een verblijf van drie nachten. Hier kunt u nagenieten van de bijzondere Safari Reis. Bij een huwelijksreis hoort een ontspannende massage en een Candle light Diner op het strand. Heerlijk genieten van elkaar, zwemmen in de zee of zwembad of ontspannend lezen op de Jetty onder het genot van een Tropische Cocktail.

Accommodatie: Paradise Beach Resort ****
Kamer: Honeymoon kamer
Verzorging: All Inclusive
Activiteit: Massage voor twee personen en Candle Diner op het strand


Dag 10 - 11 : Hoofdstad van Zanzibar: Stone Town

We gaan het Paradise Beach Resort verlaten en brengen u naar het Shaba Boutique Hotel, gelegen in het historisch centrum in Stone Town. Check-in voor twee overnachtingen in een speciaal gedecoreerde Honeymoon DeLuxe kamer met een kingsize bed. Om Stone Town te leren kennen krijgt u een “Privé Stone Town by Night Tour” aangeboden, alwaar een gids u: het centrum, de haven, markt en de smalle straatjes laat zien.
Een mooie herinnering waar u nog vaak op terug zal kijken!

Accommodatie: Shaba Boutique Hotel
Kamer: DeLuxe Kamer
Verzorging: Bed & Breakfast
Activiteit: Stone Town by Night Tour met twee personen en een gids


Dag 12 : Aan alles komt een einde, zo ook aan deze droomreis

Na het ontbijt uitchecken en afhankelijk van uw vlucht kunt u nog wat ontspannen in Stone Town en dan brengen we u met een taxi transfer weer naar het vliegveld van Zanzibar.

Kwa heri! . . . Tot ziens! in Zanzibar

Foto´s
Prijzen
Inclusief / Exclusief
Beoordelingen

Niet “heen en terug” via dezelfde route! Alleen bij ons een echte Rondreis

De grote trek in Serengeti. Sluit uw ogen en droom van de Safari-reis van uw leven

Houd uw verrekijker en camera paraat... en sta oog in oog met de Big Five.

Wij zijn er om u te helpen

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen

Beleef een bijzondere reis, wij regelen alles!