Over Bert Schoonvelde

Mijn vakantie naar Tanzania was te kort om dit magische land te leren kennen, daarom ben ik hier gebleven en heb ik van mijn droom mijn werk gemaakt. Ik prijs mij nu, jaren later, gelukkig met twee resorts op Zanzibar en een safari camp in Selous. De combinatie van cultuur, witte stranden en het grootste wildreservaat in Afrika, dat is wel heel erg uniek. Ik wil je graag kennis laten maken met het mooie Afrika, de ongelooflijke rijkdom aan fantastische mensen en ongerepte natuur.

Of je Tanzania nu voor het eerst bezoekt of een jaarlijks terugkerende gast bent, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Er is altijd Nederlandssprekend personeel en onze lokale medewerkers beginnen zo langzamerhand ook al een paar woorden Nederlands te spreken. Alhoewel zij u heel graag Swahili willen leren.

Het klimaat is hier uniek! Elke dag rond de 30 graden Celsius, weinig regen, gemiddeld 9 uur zon per dag, dat kan niet anders dan een droomvakantie worden.

Om het je gemakkelijk te maken heb ik in Nederland een eigen helpdesk waar je met al je vragen terecht kunt. Boeken kan via je eigen vertrouwde reisagent.

Blijft er eigenlijk maar één vraag over: wanneer mag ik je persoonlijk welkom heten?

Met vriendelijke groet,

Bert Schoonvelde

Email: gm@hotelzanzibar.com

Paradise Beach Resort Zanzibar
Reef & Beach Resort Zanzibar
Africa Safari Camp Selous