Africa Safari camp

>Het kamp is uniek gelegen, we zijn het enige kamp direct gelegen bij de hoofdingang , Mtemere airstrip en Game Reserve grens. Het kamp is in particuliere handen en enorm groot. In het midden van het kamp is er een speciale drink kuil dat veel olifanten, apen, luipaarden en ander wild trekt om te drinken en te rusten. Het restaurant heeft hierop uitzicht en levert regelmatig fantastische beelden op.

In het kamp hebben we ruime en comfortabele bungalows, traditionele hutten en luxe tenten, elk met een eigen badkamer met toilet, warm water en een douche. Ook hebben ze grote, comfortabele bedden en een plafondventilator.

Onze accommodatie

Wij bieden vele accommodaties: (maximale accommodatie tot 80 personen)

  • 6 Luxe Safari Bungalows
  • 16 Traditionele Bungalows
  • 1 Bush Bamboo huis
  • 1 Zwembad

Allemaal met warm water douches, Europese toiletten en badkamers, plafond ventilatoren en oplaadpunten voor mobiele telefoons en camera’s.

Wij bieden volpension en alle maaltijden worden vers, met lokale ingrediënten, bereid door onze uitstekende koks. Op de safari’s bieden we verse lunchpakketten, zodat u kunt genieten van een lunch in de bush, heel bijzonder!

>Het kamp ligt zeer dicht bij de Mtemere landingsbaan en de hoofdingang van het Selous Game Reserve. Dit is een groot pluspunt omdat U in de gelegenheid bent om meer van de dieren te bekijken en minder tijd aan reizen te besteden. Het kamp heeft ook een water kuil, dus de kans is om in de morgen de dieren te kunnen zien welke komen drinken dit is  een onvergetelijke ervaring.

Wij hebben onze eigen watervoorziening en maken gebruik van zonne-energie. Om warm water te maken hebben we warmwaterboilers gestookt op hout. Daarnaast is er een noodstroom voorziening.